Интуицията е нашият вътрешен глас, шестото чувство, нещо, което, разбира

...
 
Интуицията е нашият вътрешен глас, шестото чувство, нещо, което, разбира
Коментари Харесай

Повелители на шестото чувство или зодиите с най-силна интуиция

 

Интуицията е нашият интуиция, шестото възприятие, нещо, което, несъмнено, живее във всеки, само че някой е развил интуицията толкоз доста, че оказва помощ да се избегнат обилни проблеми, предизвестява и оказва помощ, а някой мълчи, единствено понякога подканва.

Астролозите настояват, че има знаци от Зодиака, които имат шанс в това отношение, тяхната вътрешен глас е същински нюх, граничещ с екстрасензорен Дар.

И по този начин – кои са те?

БЛИЗНАЦИ

Изненадващо, преносимите, дейни и забавни Близнаци имат необикновен интуиция. Близнаците всекидневно се обръщат към него и той най-често безпогрешно им демонстрира накъде да отидат и на какво да извърнат внимание.

Близнакът като че ли усеща какво би трябвало да се направи, къде да отиде, какво да вземе и така нататък Той знае доста добре по какъв начин да поддържа връзка и с какви хора. Той инстинктивно употребява тъкмо тези страсти, думи и дейности, които се чакат от него, които са подобаващи и значими в съответна обстановка.

Случва се и Близнаците авансово да знаят по какъв начин ще реагира човек, какво ще каже, по какъв начин ще се държи. И имат разновидности авансово за този или оня случай. Понякога Близнаците към този момент са създали това, което се чака от тях. Как да потопят събеседника в лек потрес, ами по какъв начин би могъл да знае какво тъкмо ще кажа и по какъв начин ще отвръщам? Така че познайте по какъв начин го прави!

Близнаците много постоянно имат оракулски сънища и в случай че ги помнят и са в положение вярно да намерят ключовете и знаците, това доста ще им помогне да реализират задачите си. Това могат да бъдат предизвестия, индикации за съответни условия и неща, фотоси на съответно бъдеще.

ВЕЗНИ

Везните са доста интуитивни. Само на външен тип те наподобяват радостни оптимисти, обичащи и приемащи всичко такова, каквото е. В дълбините на Везните седи ученолюбив разум, те обичат да изследват, да задълбават, да търсят истината. Не толкоз надълбоко, колкото би трябвало да бъде, само че въпреки всичко. Те следят и запомнят по какъв начин се държат хората, по какъв начин реагират, какво подхващат и какво претърпяват. Везните са склонни да проучват и да вършат паралели. Везните са отличен психолог, който „ усеща усеща “, интуитивно схваща какво се случва вътре в човек.

Много постоянно точно на Везните идват откровения, предизвестия и препоръки. Но каквото и да е, Везните постоянно ще поддържат външен оптимизъм. И постоянно точно усмивката се трансформира в най-хубавия метод за тях да се предпазят от вътрешни несъгласия. Каквото и да шепне шестото възприятие, Везните ще останат спокойни, рационални, подготвени да го схванат и да подредят нещата.

ДЕВА

Наблюдението на Девата е нейната мощна страна. Тя вижда безусловно всичко, вижда, помни и проучва. И това й лишава броени секунди. Интуицията на Девата е на високо равнище, тя вижда нещо, на което другите в никакъв случай не биха обърнали внимание, не биха разбрали значимостта.

Дори микроскопични промени в гласа, интонацията, в придвижванията – и Девата към този момент разбра, че нещо се е объркало. И тогава вътрешният й глас ще й каже – смени тактиката, приказва друго, подбери думите, направи това, напусни, бягай.

Девата в никакъв случай няма да се откаже елементарно, тя несъмнено би трябвало да стигне до дъното на истината, да разбере повода и да построи визия за бъдещето. И тя доста обича да го прави – хем да разгадае комплицираните тънкости на сегашното, хем да планува авансово. Тя постоянно ще откри отговора, просто от време на време ще й би трябвало малко повече време. Тя ще се запита вътре и ще получи отговор.

РАК

Ракът е доста подвластен от страстите. Както от личните си, по този начин и от непознатите. Той живее от страстите, получава информация от страстите, държанието му се основава на страстите. Следователно той ясно ги схваща, схваща за част от секундата какво се случва, по какъв начин е надъхан събеседникът, какво има вътре в него, с какво е пристигнал.

В процеса на връзка Ракът с вътрешните си „ антени “ улавя и най-малките промени, той знае по какъв начин освен да разпознае протичащото се, само че и да се настрои вярно на същата вълна с другия човек. Именно от Раците излизат едни от най-хубавите договарящи. Ракът умее да сортира думи, жестове, изложение на вътрешното си въодушевление по този начин, че да е постоянно в точния момент и на място, с цел да посъветва, тласка, убеждава, успокоява, подкрепя…

 

Ракът е разбиращ и съчувствен знак. Приема всичко покрай сърцето си, покрай душата си. Ракът в действителност схваща, даже в случай че самият той в никакъв случай преди не се е сблъсквал с сходно нещо. Той няма да задава непотребни въпроси, да досажда и да копае прекомерно надълбоко. Самият той ще разбере защо става въпрос, самичък ще откри точните думи. Може да му се довери загадка, той може да одобри умерено всичко най-трудно, неприятно, грозно. Или противоположното, най-радостните и щастливи секрети. Това е доста сензитивен и бездънен знак.

 

СКОРПИОН

Страхотна вътрешен глас, която усеща и знае всичко. Абсолютно всичко, за всеки, постоянно. Скорпионите от раждането си са магьосници, а по какъв начин го вършат – още от първите секунди на общуването схващат кой е пред тях – е известно единствено на Вселената. Шестото възприятие оказва помощ на Скорпион мигновено да разграничи истината от измислицата и откровените неистини. Те схващат още повече – какво тъкмо тласка човек да излъже или да скрие истината. И от време на време същинските претекстове са скрити доста надълбоко, само че за Скорпиона няма бариери, той ще разбере всичко, макар че това може да отнеме малко повече време.

Скорпионът чете хората, прави го просто и намерено. Той просто ще гледа, допира и слуша и ще може да даде някаква информация. Той може да каже какво тъкмо мисли човек, какво му е в главата в този момент, за какво мисли по този начин.

Скорпионите усещат заплаха. Нещо ги избавя от същински неприятности. Често те виждат проблеми с другите – родственици, родственици, сътрудници – и се пробват да ги предупредят, да оказват помощ авансово. Понякога самите Скорпиони не могат да обяснят от кое място получават информацията, от кое място са я взели, за какво тъкмо. Но никой към момента не е дефинирал тъкмо правилата на интуицията.

 

РИБИ

Рибите постоянно вървят по течението през живота. Те самите не подозират за това, само че точно това ги води там, където би трябвало да бъдат. След като Рибите стартират да му се съпротивляват, нещата се объркват. И това е някаква мощ, това е интуицията на Рибите. И в края на краищата, в случай че Рибите следват инстинкта си, тогава в последна сметка получават това, което желаят, това, към което се стремят.

Рибите имат сънища, доста постоянно те стават оракулски, друго нещо – не всеки човек Риби счита за значимо да се вглежда от близко, да помни и проучва това, което е сънувал. Понякога те безусловно виждат светлината, внезапно нещо доближава до тях, внезапно очите им се отварят, идва ясно схващане. Рибите не могат да обяснят това, само че виждат, че цялата информация идва тъкмо когато се окаже, че е нужна и потребна.

Понякога Рибите могат безусловно да усетят с кожата си какво следва да се случи. Освен това може да няма никакви явни предпоставки, никакви сигнали и знаци, само че Рибите просто знаят – скоро ще пристигна, скоро ще се случи. Дори виждат по какъв начин и какво.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР